Selles huviringis tutvume kokakunsti köögipoolega! Õpime kasutama tööriistu ja toiduvalmistamise töövõtteid põhimõttel lihtsamalt keerulisemaks. Tutvume lauakatmise etiketi ja toiduhügieeniga. Märkame erinevate toiduainete vorme ja värve, maitset ja lõhna.

Tutvume värvikireva viljade maailmaga, õpime tervisliku toitumise aluseid – toidupüramiid, taldrikureegel, 5 värvi vilja igal päeval.

Tutvume vilja arengutsükliga: seeme, idu, taim, vili. Õpime mõistma rohelist mõtteviisi ja põhjus-tagajärg seoseid: töö-töötasu-toidukorv-prügi-jäätmekäitlus. Segame tainast, smuutisid, salateid, kokteile, valmistame lõbusaid suupisteid ja võileibu, küpstame. Kõik valminud retseptid testime keele ja meele abil, kunstitaieseid jagub ka õhtuks koju.

Savitöö rahustab, aitab kaasa käelise osavuse ja ruumilise mõtlemise arengule. Tundides kasutame saviteraapia elemente. “Mängimise” käigus valmivad glasuuritud ja põletatud saviesemed.