Marie-Eliise Jürisoo

Marie-Eliise Jürisoo

Käisin põhikooli ajal mitmeid aastaid kaberingis (osalesin ka erinevatel võistlustel sh EM-il). Gümnaasiumi ajal osalesime oma kooli meeskonnaga Mõttespordi-online olümpiaadil kabes, kus saavutasime üldarvestuses kolme aasta jooksul nii neljanda, teise kui ka esimese koha. Peale gümnaasiumit pole võistlustasemel enam kabet mänginud, vaid olen tavaline harrastaja ja tunnen suurt rõõmu teiste õpetamisest.

Lisaks kabele olen hobi korras mänginud malet, gomokut ja paljusid teisi erinevaid laua-ja kaardimänge. Olen kursis kõikide populaarsemate lauamängude reeglitega ning kodus on lauamängudest ajaga tekkinud mitmekümneline kollektsioon. Mulle meeldib väga lahendada ristsõnu. Olen ~15 aastat lihtsalt hobikorras klassikalisi ristsõnu, sudokusid jms lahendanud
Saan lastega hästi läbi ja leian nendega kiirelt ühise keele, olen hästi kursis erinevate mõttemängudega ja valdan mängulise õpetamise kunsti.

Igasugune aju gümnastika on minu puhul alati teretulnud. Mulle meeldib juurelda ja lahendusi otsida. Küllap on sellest kasu ka tulevikus, kui asun tööle juristina.