Plaaditehnikas tassi valmistamine

Toimumiskoht: e-keskkond
Periood: 01.09.2022–01.06.2023
Maht: 6 tundi
Hind: 72€
Õppevorm: e-õpe
Sihtrühm: Lastele, Noortele, Täiskasvanutele

Kursuse kirjeldus

Ülevaade

Sellel e-kursusel valmistad õppevideo juhistel plaaditehnikas kruusi. Õpetame sulle, kuidas see kodus leiduvate vahenditega kaunistada. Meie e-kursusel on sinu käsutuses kõik vajalik – saadame sulle paki materjalide, tööriistade ja -vahenditega ning samuti saad ligipääsu õppevideole. Lisaks toetame sind põletus- ja pakiautomaaditeenusega.

Õppevideos õpetame sulle huvitavaid keraamika põhivõtteid ja näitame samm-sammult, kuidas valmistada savist plaaditehnikas kruus. Sinu enda sõrmepuudutustega kaunistatud kruus on ehteks igas kodus ning sellest serveeritud tee maitseb alati eriliselt. Õppevideos avame detailselt kõik töö etapid – paki lahti pakkimine, töövahendite ja materjalide ettevalmistus, savitöövõtted ja protsess ning pakendamine.

Ajaline kestus

Meie e-kursuste ajaline kestus sõltub täielikult sinu töötempost. Esimesel päeval võiksid arvestada paaritunnise savitöö voolimisega, mille järel peab savitöö kuivama 5-6 päeva. Seejärel glasuurid savitöö ja lased sellel 6-12 h kuivada. Kuivanud savitööd tuleb saata läbi kullerifirma põletusse. Põletusest saad tagasi oma valmis töö umbes paari nädala jooksul. See aeg sõltub savitööde kogumise ja põletamise kuupäevade intervallidest. Kokkuvõttes võiksid arvestada kursuse läbimisele keskmiselt 3-4 nädalat.

Savitööde põletusse saatmine

Põletusse minevaid töid kogume kokku läbi kullerifirma kaks korda kuus (1. ja 15. kuupäeval). Selleks ootame sinult kinnitavat e-kirja, et oled jõudnud savitöö ära pakendada ja saaksid selle kullerile lähipäevil üle anda. Saadame sinu kinnituse järel kokkulepitud aadressile kulleri.

Proovi ka teisi kursuseid samast sarjast!

Kui tahaksid proovida ka teisi keraamika e-kursuseid, siis lisaks keraamilise tassi valmistamisele saad proovida kätt ka taldriku ja kausi valmistamises. Kõigi meie keraamika e-kursuste ülesehitus on samasugune.

Korduma kippuvad küsimused

Huvikool Kunstiring

Juhendaja

Huvikool Kunstiring

Kasutajatugi

+372 564 2242

info@kunstiring.ee

Telli

Osalustasu:

72€

Kursus sisaldab:

  • Kõiki vajaminevaid töövahendeid ja materjale
  • Õppevideot ja aastast ligipääsu sellele
  • Ühte põletusteenust
  • Pakiautomaaditeenust (2 meiepoolset saatmist)